ГлавнаяНовостиУкраина

У Києві поліцейські затримали організаторів мережі порностудій

Украина
08.02.2020
457
0.0
У Києві поліцейські затримали організаторів мережі порностудій
Працівники Департаменту боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, Національної поліції України викрили групу осіб у виготовленні та розповсюдженні через Інтернет відеопродукції порнографічного характеру.

За оперативною інформацією, в обладнаних кімнатах квартир київських багатоповерхівок здійснювався запис та онлайн-трансляція порнографічної продукції.

У ході проведених заходів поліцейські встановили осіб, що організували діяльність двох порностудій.

Так, організатором однієї з них виявився 36-річний киянин. Чоловік займався фінансуванням та забезпечував функціонування порностудії. Також встановлено, що співорганізатором цієї студії стала 33-річна мешканка Києва. Жінка займалася підбором персоналу та забезпечення функціонування студії. Вона також виконувала обов’язки адміністратора, реєструвала жінок на закордонних сайтах для онлайн-трансляції порнографічного відеоконтенту в режимі онлайн.

У фінансуванні та організації функціонування ще однієї порностудії поліцейські викрили 33-річного мешканця Києва. Окрім того, чоловік займався виводом грошових коштів із закордонних порносайтів за розповсюдження матеріалів порнографічного характеру в режимі онлайн з обох порностудій. Співорганізатором цієї порностудії стала 31-річна киянка.

Також окрема особа здійснювала поставку технічних засобів для відеозйомки та онлайн-трансляції та надавала рекомендації з підбору спеціалістів із технічного забезпечення такої діяльності.

За допомогою спеціальних комп’ютерних програм жінки вели спілкування з англомовними відвідувачами платних відеочатів та сайтів. Вартість однієї хвилини приватної бесіди складала від 3 до 10 доларів США.

Працівники Департаменту боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, спільно з Київською місцевою прокуратурою №8, співробітниками полку поліції особливого призначення поліції Києва та слідчим відділом Святошинського УП ГУНП в м. Києві провели вісім санкціонованих обшуків за місцями мешкання фігурантів та адресами розташування порностудій.

У ході обшуків вилучено речові докази злочинної діяльності: грошові кошти, мобільні телефони, комп’ютерну техніку, банківські картки, предмет, схожий на вогнепальну зброю, речовину рослинного походження, зовні схожу на марихуану.

За фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 301 (Ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів) Кримінального кодексу України. Чотирьом правопорушникам повідомлено про підозру. Трьох з них затримано у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Фігурантам загрожує покарання у вигляді позбавленням волі на строк від трьох до семи років.
Аватар gusti_vit
Журналист/Gazetainform

Теги:порностудій, поліцейські, організаторів, затримали, КИЄВІ, мережі


Комментарии (0)

avatar