ГлавнаяНовостиLifestyle

LED профіль: переваги сучасного освітлення

Lifestyle
02.04.2022
970
0.0
LED профіль: переваги сучасного освітлення
Сьогодні великою популярністю користується можливість освітлення із застосуванням світлодіодів. Стрічки зі світлодіодами мають ряд переваг перед традиційними варіантами. Вони не лише дозволяють отримати якісне світло, а й демонструють довговічність. А також можливість створювати унікальний інтер'єр з елементами грамотного підсвічування. Для того щоб такі стрічки було зручно встановлювати, використовуються спеціальні профілі, які називаються LED профілями. Такі вироби дозволяють і здійснювати тепловідведення.     

Як зробити підбір профілю

Для того щоб підібрати підходящий профіль під лед стрічку, варто звернути увагу на різновид моделей. Найбільш затребуваними можуть бути такі профілі:
  1. Матові.
  2. Прозорі.
  3. Напівматові.
Вибір залежить повністю від завдань, які потрібно виконувати за допомогою профілю.

Також під час придбання необхідно звернути увагу на конфігурацію, а також спосіб встановлення. Лед профілі можуть бути круглими, врізними, широкими та накладними.
 
Якщо розглядати кожен окремий профіль, то можна сказати, що кожен має свої переваги. Так, врізний профіль використовується виключно для того, щоб організовувати діодне підсвічування, наприклад, для меблів. В даному випадку варто звернути увагу на профілі з матовими розсіювачами, адже таке підсвічування відіграє роль більш декоративну, ніж функціональну, і занадто яскравим бути не повинно.

Кутовий варіант варто використовувати у тому випадку, коли немає можливості встановити профіль накладного та врізного типу. Це може відбуватися у випадку, коли поверхня криволінійна або коли встановлюється профіль всередині вітрин і шаф.
LED профіль: переваги сучасного освітлення
 
Для того, щоб виконати повний спектр установки led профілю, можуть використовуватися і додаткові аксесуари, наприклад, пластикові заглушки або металеві кріплення. Найчастіше такі профілі використовують для того, щоб встановити їх в кухонний гарнітур. Це дозволяє у вечірній час створювати додаткове підсвічування робочої поверхні.

Як купити профіль

Для того, щоб придбати необхідний профіль, необхідно вдома визначити, який розмір і яка довжина елемента необхідна. Для цього досить просто виміряти довжину поверхні, на яку буде встановлений аксесуар. Далі, з розмірами необхідно відправитися до спеціалістів у магазин або ж розглянути варіант придбання профілю за допомогою послуг інтернет-магазину elekomp.com.ua, який надає послугу з доставки та навіть встановлення.
Аватар Seo Николай Лисов
Журналист/Gazetainform

Теги:лед профіль, Led, лед освітлення


Комментарии (0)

avatar
Читайте также