ГлавнаяНовостиLifestyle

Які подарунки приголомшать другу половинк

Lifestyle
15.02.2021
462
0.0
Які подарунки приголомшать другу половинк
Хочете подарувати презент і не просто порадувати, а зробити партнера щасливішим, ніж завжди? Ви прийшли за адресою, ми знаємо як здійснити ваше бажання. Ділимось ідеями, які підкорять серце жінки та викличуть захоплення в чоловіка. Зацікавило? Тоді не чекайте, а читайте далі!
Які подарунки приголомшать другу половинк

Для нього

Щоб дізнатись, що сподобається хлопцю, зважайте на його інтереси, захоплення, спосіб проведення вільного часу. Але відкриваємо вам секрет: наступні варіанти дозволять радіти, як малому хлопчику:
 
  • Іграшка з віддаленим керуванням. Це може бути машинка на колесах, але їй доведеться шукати рівну поверхню для заїзду. Альтернатива — квадрокоптер.  Він не тільки розіб’є люстру та гілки з дерев, а й зніматиме чарівні відео з висоти.
  • Політ на літаку або вертольоті. Багато хлопчаків в дитинстві мріяли стати пілотами. Це здійснилось не в кожного, але спробувати себе в цій професії можна. Тут можна оформити подарунковий сертифікат на універсальний подарунок https://www.bodo.ua/podarki/.
  • Ігрова приставка або playstation. Скільки б років не було чоловіку, а в душі він залишається дитиною. Система для відеоігор — класний варіант, який обоє будете користуватись і проводити з джойстиком в руках зимові вечори.
  • Настільна гра для дорослих. Допоможе зблизитися, додасть перчинки в стосунки. А якщо будете грати в спідній білизні, то гра ні з чим іншим не зрівняється. 
  • Планшет або електронна книга. Хоч розумні гаджети сьогодні є в кожного, їх завжди можна оновити. Книжка, яка місяць працює без підзарядки й містить світову колекцію видавництв стане найкращим другом.
Які подарунки приголомшать другу половинк

Для мадам

Більшість дівчат люблять квіти й романтику, тому здивувати їх не несе складності. Їм до вподоби наступне:
 
  • Політ на повітряній кулі. Про нього мріє кожна дівчинка ще з часів, коли вранці, перед тим, як піти до школи, дивилася “Чіп і Дейл спішать на допомогу”. З висоти пташиного польоту на сході сонця побачите неймовірні пейзажі. Це ідеальне місце, щоб зробити пропозицію руки й серця.
  • Вечір при свічках на березі річки, моря чи даху високоповерхівки. Створіть атмосферу, яку вона споглядає в кожному другому серіалі ї мріє опинитись за таких обставин. Вона буде сяяти від щастя!
  • Відпочинок. Мова йде не про “полежати на дивані після роботи”.  “Люба, збирайся. Ми їдемо в подорож”, — 6 слів, яка мріє почути жінка від коханого. Організуйте несподіваний вікенд за містом: забронюйте готель, оплатіть і здивуйте свою квіточку.
  • Коштовності. Ну яка дівчина не любить прикрас із золота чи срібла? Їх або немає, або знайти надто складно. Це дозволяє величати такий презент абсолютно безпрограшним (поразка лише в том випадку, коли піднесли сережки, а в неї не проколоті вуха). Придивіться коханій браслет з підвісками, каблучку із дорогоцінним камінням або ланцюжок з іменною підвіскою.
  • Білизна. Надавайте перевагу темним кольорам: чорний, смарагдовий, бордовий — вони ідеально підкреслюють форми. Та й красиві трусики чи бюстгальтер ніколи не бувають зайвими.
Магазини пропонують безліч варіантів подарунків. Ми постарались найкращі помістити в статті й представити вам. Які з них кращі й підійдуть вам — вирішуйте самостійно і презентуйте найкращий у світі подарунок.
 
Аватар king22 Yosyp Korol
Главред/Gazetainform

Теги:подарунок для нього, Подарунки, подарунок для мадам


Комментарии (0)

avatar
Читайте также