ГлавнаяНовостиLifestyle

Ідеї ​​подарунків програмісту на день народження

Lifestyle
23.08.2021
412
0.0
Ідеї ​​подарунків програмісту на день народження
Програміст - це дуже популярна і досить прибуткова професія і напевно у вашому оточенні точно є її представник. І якщо у вашого друга комп'ютерника незабаром намічається день народження, то вам варто заздалегідь подумати, що саме йому подарувати. Ми зібрали кілька непоганих ідей і ви напевно серед них знайдете відмінний знак уваги для свого приятеля.


Зовнішній диск


Один з найбільш очевидних варіантів для презенту, адже зайва пам'ять для зберігання потрібних файлів і програм айтішникам не завадить ніколи. Саме тому, радимо вам вибирати зовнішній диск з великим обсягом пам'яті і з високою швидкістю роботи, тоді такий знак уваги точно сподобається вашому приятелеві.

Ідеї ​​подарунків програмісту на день народження
 


Підписка на гру або стрімінговую платформу


Якщо людина багато часу проводить за комп'ютером по роботі, то є ймовірність, що і відпочивати вона теж любить саме за ним. Тому, непоганим рішенням буде оформити для вашого друга підписку на якусь цікаву онлайн гру, якщо він справжній геймер, ну або якщо він вважає за краще під час відпочинку дивитися новинки кіно і серіалів, то підписка на стрімінговий сервіс - це те, від чого від точно не відмовиться!


Сертифікат


Якщо у програміста вже давно є все необхідне і ви просто не уявляєте, що ж йому подарувати, то радимо вам звернути свою увагу на подарункові сертифікати, придбати які можна на https://onecard.gift/podarki-programmistu. За допомогою такої карти ваш друг зможе сам визначитися з магазином, в якому він би хотів собі щось придбати і зможе в ньому вибрати собі подарунок на ту суму, номінал якої зазначений на його сертифікаті. Таким чином, ви даруєте йому можливість вибрати ідеальний презент, а ваш друг вже цю можливість втілює в будь-який зручний для себе момент.


Навушники


Чудовий подарунок, який точно сподобається будь-якому комп'ютерникові. Причому так як багато айтішників через специфіку роботи не дуже полюбляють дроти, то радимо вам звернути свою увагу саме на бездротові моделі цього девайса. Такі навушники допоможуть своєму власникові слухати музику в хорошій якості, писати звуки для програм, брати участь в онлайн конференціях і багато іншого.

Ідеї ​​подарунків програмісту на день народження
 


Набір чаю або кави


Ні для кого не секрет, що на робочому столі програміста крім необхідних для роботи девайсів майже завжди можна зустріти і чашки з чаєм або кавою. Тоді чому б не подарувати своєму другові набір для розпивання цих напоїв? Звичайно ж, варто вибирати елітні сорти того чи іншого напою і можна підібрати для нього різні спеції і топпинги, щоб подарунок виглядав ще більш гармонійно.


Крісло


Якщо ваш приятель працює вдома, то чому б не зробити для нього умови роботи більш комфортними? Для цього ви можете подарувати йому крісло, в якому можна регулювати висоту, щоб ваш друг міг налаштувати його під себе. Ну а якщо це крісло буде мати ще й масажну накидку, то програміст точно буде в захваті від подібного знака уваги.


Кожен з цих варіантів по своєму гарний і ми впевнені, що ви точно зумієте вибрати з них той, що сподобається вашому знайомому айтішникові!

 
Аватар king22 Yosyp Korol
Главред/Gazetainform

Теги:Подарунки, програміст, день народження програміста, подарунок програмісту, ідеї подарунків


Комментарии (0)

avatar
Читайте также