ГлавнаяНовостиLifestyle

Чому варто обирати теплу підлогу від Woks

Lifestyle
15.12.2023
190
5.0
Чому варто обирати теплу підлогу від Woks
Українська компанія виробник електричної теплої підлоги Woks відома на ринку вже протягом кількох років. І за цей час встигла завоювати довіру покупців, пропонуючи продукцію з оптимальним співвідношенням ціна/якість.

Більше того, виробник використовує сучасні передові технології, а також ретельно тестує усі системи перед продажем. А отже, ви можете бути впевненими у тому, що тепла підлога Woks відповідає усім стандартам безпеки і може встановлюватися у будь-яких приміщеннях: житлові, комерційні, промислові тощо.
Чому варто обирати теплу підлогу від Woks

Яку теплу підлогу Woks встановити вдома

Електрична тепла підлога може слугувати додатковим джерелом тепла у кімнатах. Більш потужні моделі встановлюються у тому числі для утеплення покрівлі, вуличних ділянок тощо. Саме з вибором типу теплої підлоги потрібно визначитися на самого початку. На щастя, український бренд Вокс пропонує величезний вибір систем, що відрізняється між собою за:
  • технічними характеристиками;
  • методом встановлення та підключення.
Головне дотримуватися кількох порад фахівців:
  1. Якщо встановлюєте теплу підлогу під керамічну плитку або в бетонну стяжку, обирайте більш потужні системи, які зможуть швидше нагріти підлогове покриття.
  2. Для кімнат з низькими стелями краще обирати тонкі нагрівальні мати. Вони не піднімають сильно висоту підлоги.
  3. Якщо тепла підлога використовуватиметься як додаткове джерело опалення і встановлюватиметься під ламінат, можна зупинитись на менш потужних моделях.
  4. Плануйте розміщення так, аби була безпечна відстань від нагрівальних елементів до стіни. Також не розміщуйте зверху на мати або кабелі важкі габаритні меблі або техніку
Чому варто обирати теплу підлогу від Woks

Чому покупці обирають теплу підлогу від Woks

Українська торгова марка Вокс випускає сьогодні не лише теплу підлогу для будинків та квартир, але й більш потужні системи сніготанення. Окрім, власне, вигідної вартості (оскільки немає потреби імпортувати нагрівальні елементи), тепла підлога відрізняється і рядом інших переваг:
 
  1. Гарантія від виробника на всю продукцію складає 20 років. Що ще раз підтверджує відповідальний та серйозний підхід до створення нагрівальних елементів.
  2. Використання переважно двожильних систем у нагрівальних матах. Двожильні нагрівальні кабелі вважаються більш простими у монтажі.
  3. Надійна ізоляція нагрівальних елементів задля захисту їх від механічних зовнішніх чинників, підвищення температури, вологи тощо.
  4. Наявність усіх необхідних сертифікатів.
  5. Широка сфера застосування. Підібрати теплу підлогу можна під будь-який тип покриття і в різні кімнати.
  6. Ретельний контроль на кожному етапі виробництва. Власні заводи та лабораторії для більшої впевненості у якості продукції.
Окрім того, бренд випускає усі необхідні елементи для встановлення систем. У тому числі і прості у використанні і сучасні терморегулятори. Вони можуть бути програмованими або механічними.
 
Аватар king22 Yosyp Korol
Главред/Gazetainform

Теги:тепла підлога від Woks, тепла підлога, вибір теплої підлоги


Комментарии (0)

avatar