Понедельник - 29.04.2024 - 09:05
ГлавнаяНовостиКультура

Замки Львівщини – найкращий відпочинок на Західній Україні

Культура
28.04.2019
701
0.0
Замки Львівщини – найкращий відпочинок на Західній Україні

Замки Львівщини – три самих великих, найбільш захоплюючих і вражаючих замків, які називаються Олеський, Підгорецький та Золочівський. Тому найбільш поширеними одноденними екскурсіями до Львова є турпоїздки саме на територію замків.

Чому варто поїхати в тур

  • У стінах цих величних будівель знімалися багато популярних кінокартин. До них приїжджають щоб зануритися в історію рідної місцевості або провести особливу фотосесію в незвичайному стилі. Чому б не зробити все це за одну поїздку і не отримати масу вражень? Досить просто замовити тут тур з комфортним автобусом і висококласним гідом.
  • Під час поїздки ви зможете оглянути найбільш старовинний і містичний палац Галичини, який стоїть на Заході України вже багато років. Екскурсовод розповість вам про нещасливу закоханість Марціани та яку роль зіграла блискавка в життя короля Янка III Собеського з Польщі, яка вдарила в стіл з мармуру. Але і це ще не все! Для всіх любителів Петра I знайдеться ще одна історія про те, чому йому дорікають в копіюванні елементів декору української фортеці в Петропавлівської фортеці.
  • Крім історичних цікавих фактів, ви зможете насолодитися неймовірною природою, гарними інтер'єрами й незабутньою атмосферою. Дана поїздка точно стане особливим екскурсом в далеке минуле і місцем, де ви зіткнетеся з великими особистостями, яких увічнюють підручники з історії.
Замки Львівщини – найкращий відпочинок на Західній Україні

Подорож до Олеського замку

Жодне подорож в замки Львівщини не повинно проходити без відвідування 1-го з найдавніших замків України — Олеського. Історична будівля свого часу було непереборною перешкодою на дорозі супротивників і зведено в якості магнатської резиденції. Сьогодні замок є історичним пам'ятником, він притягує інтерес численних відвідувачів з різних куточків держави та за його межами.

Подорож до Золочівського та Підгорецького замку

Колись на цій землі була найдавніша фортеця з земельними валами до неба, вони були надійними й красиво оформленими камінням. У 1634 р замість колишньої звичної фортеці створили нову, значно міцніше, ефективніше. Її та 2 чудових замків декорували в манері епохи Відродження, будинок служив довгий час як резиденція для королів Польщі. Не менш цікавим місцем є Підгорецький замок, який звели ще в 17 столітті. Замок визнали ідеальним чином, що поєднує бастіонне зміцнення і величний палац.

Усі ці три замки варті того, щоб їх побачили. Переконайтеся самі!

Аватар Seo Николай Лисов
Журналист/Gazetainform

Теги:на Західній Україні, Замки Львівщини, найкращий відпочинок


Комментарии (0)

avatar