ГлавнаяНовостиLifestyle

Тойота Ленд Крузер Прадо 2020 ціни, комплектації, особливості

Lifestyle
18.08.2020
455
0.0
Тойота Ленд Крузер Прадо 2020 ціни, комплектації, особливості
Протягом 20 років легендарний позашляховик радує цінителів потужності та сили. Тойота Ленд Крузер Прадо 2020 року оновлена версія всюдихода. Виробник оснащує його потужними бензиновими моторами на 2,7 і 4,0 літра, а також дизельним 2,8-літровим двигуном, здатними видати 163, 249 і 177 к.с. Разом з ними встановлюються механічна та автоматична коробки та виключно повний привід. У покупця є можливість вибрати максимально відповідну комплектацію із запропонованих восьми варіантів.

Тойота Ленд Крузер Прадо 2020 не отримав новий кузов, фірмові риси залишаються впізнаваними на фото. Комплектації та ціни можна уточнити у дилерів найближчого відділення. Технічні характеристики роблять модель найсильнішим конкурентом в сегменті.
Тойота Ленд Крузер Прадо 2020 ціни, комплектації, особливості

Технічні характеристики

Новинка може похвалитися потужними двигунами. Виробник акцентує увагу, що всі використовувані двигуни відповідають прийнятим показниками екологічності.

Позашляховик оснащується:
 
  • 2,7-літровим рядним двигуном, який видає 163 к.с. при 5200 обертах на хвилину. Максимальний крутний момент зафіксований на 246 Нм. З урахуванням ваги самої машини максимальна швидкість дорівнює прийнятним 165 км/год. Витрата в змішаному режимі становить 11,6 літра.
  • 4,0-літровий бензиновий двигун на 249 к.с. здатний досягти 381 Нм крутного моменту. Гранична швидкість збільшується на 10 км/год відносно молодшого мотора. На сто кілометрів в змішаному режимі буде потрібно 10,6 літра.
  • Єдиний дизельний агрегат отримав обсяг 2,8 літра. Максимальна кількість коней досягає 177 к.с. при 3 400 об/хвилину. Крутний момент досягає 450 Нм. Ця модифікація відрізняється мінімальним обсягом двигуна – 7,4 літра на 100 км.
За неперевіреними даними, на ринок може вийти гібридна версія позашляховика. На жаль, розраховувати на її появу на українському ринку не варто. У підсумку купити модифікацію можна буде тільки на «сірому» ринку і не раніше 2020 року. Відзначимо, що дизельний двигун має деяку перевагу перед бензиновим. Разом з ним в комплектації з'являються передпусковий підігрівач, який дозволяє без зусиль використовувати машину навіть у найлютіші морози.

За метою у виробника не стояло збільшення розмірів, але довжина трохи підросла через новий дизайн бамперів, а на висоту вплинули поява рейлінгів і зміна типу підвіски. Габарити авто:
 
  • довжина – 4,84 метра;
  • ширина – 1,89 метра;
  • висота – 1,85 метра;
  • дорожній просвіт – 21,5 см.
Після рестайлінгу кузов став менш прохідним. Виною всьому – збільшені бампери, які додали 60 мм до довжини. А подивитися Land Cruiser Prado 2020 року пропонує AUTO.RIA №1 на українському автомобільному ринку. Перші позиції сайту вдалося досягти завдяки величезній базі транспорту. Остання забезпечує майже 1400 успішних покупок і продажів машин кожні 24 години.
Тойота Ленд Крузер Прадо 2020 ціни, комплектації, особливості

Дизайн

В новому виконанні позашляховик став агресивнішим. Виробник відзначає поліпшення аеродинамічних можливостей. Зміни наблизили Прадо до LC200, але разом з тим він не втратив актуальності. У збірках доступні 17 і 18-дюймові диски з абсолютно новим дизайном. Колірна палітра залишилася без червоного, зате з'явився синій.

Проведений рестайлінг спричинив перегляд решітки радіатора, появу потужних обважень і чітке штампування. У профіль можна помітити, що крила перероблені, а колісні арки стали ще незграбнішими. Світлотехніка наповнилася світлодіодами, а протитуманні фари «переїхали» в секції бамперу.
 

Класик

Мінімальна комплектація доступна тільки з 2,7-літровим двигуном і механічною коробкою. До візуальних відмінностей можна віднести сталеві диски, на інших комплектаціях — легкосплавні. Уже в «базі» – блокування центрального диференціала і система підвищеного тертя. Як головне освітлення виступають галогенові фари. Місце виділено і для протитуманних фар, датчиків світла і LED. Задні ліхтарі отримали світлодіодне наповнення. Бічні дзеркала — з електроприводом, обігрівом і дублерами поворотників. Опціональна доступна заводське тонування.

Водій може використовувати:
 
  • точну настройку кермової колонки;
  • роздільний підлокітник;
  • центральний замок;
  • повний пакет електросклопідіймачів;
  • кондиціонер;
  • бортовий комп'ютер.
Тойота Ленд Крузер Прадо 2020 ціни, комплектації, особливості

Престиж

Розширення функціоналу незначні. Збірка може похвалитися:
 
  • вентиляцією для сидінь першого ряду;
  • камерами бокового та переднього огляду;
  • моніторингом сліпих зон;
  • обігрівом заднього дивана;
  • перемикачем режимів.

TRD і Люкс Safety

Цього року була випущена посилена позашляхова версія Toyota Land Cruiser Prado 2020 TRD. За великим рахунком, глобальних технічних змін не передбачено. Все зосереджено на надання особливого зовнішнього вигляду. Роль флагманської версії дісталася комплектації Люкс Safety, представленої в 5 і 7-місцевому виконанні. У список оснащення потрапляють: пневматична підвіска з електронним гальмом, регульований люк, пам'ять положення сидінь і розширений список систем активної та пасивної безпеки.
 
Аватар korolyanka Яна Король
Журналист/Gazetainform

Теги:легендарний позашляховик, Авто, Тойота Ленд Крузер Прадо 2020


Комментарии (0)

avatar
Читайте также