ГлавнаяНовостиLifestyle

Співачка DARIYA презентує свій новий сингл «DIVING» («Поринаю»)

Lifestyle
03.07.2020
404
0.0
Співачка DARIYA презентує свій новий сингл «DIVING» («Поринаю»)
4 липня поп-виконавиця DARIYA презентує свій новий сингл «DIVING» («Поринаю»). Композицію створено у двох варіантах: англійською та українською мовами. Основний меседж пісні – це поринати у почуття, незважаючи на думки інших, відкривати своє серце і щиро кохати. Композиція звучить дуже масштабно і підіймає слухача до вершин, неначе під час бурхливої закоханості. 

DARIYA – співачка і авторка пісень. Виграла на багатьох престижних конкурсах авторської пісні.  У 2020 році готує випуск дебютного альбому власних пісень. І пісня «Diving» стане його частиною. Співачка часто виступає за кордоном у Італії, Румунії. Виконавиця відома співпрацею з італійським співаком Альфонсо Олівером.

Лозунг її творчості – це кохати і бути собою! Цим DARIYA закликає всіх жінок розкривати свою жіночу природу, бути відвертими у своїх почуттях і відчувати серцем! Адже через рамки суспільства, жінки часто бояться проявляти себе і свою жіночність!
 

«Diving» - пісня про справжні почуття, що торкнеться кожного. 

«Моє серце вірить тобі, відкидаючи чужі думки»  - слухайте своє серце, не бійтеся кохати, віддавайтеся почуття! Життя одне – і без любові воно не має сенсу! 


Facebook-сторінка виконавиці: https://www.facebook.com/darinaburnos.official/
Аватар enr091 Наталия Ришко
Журналист/Gazetainform

Теги:співачка, Новий, сингл, презентує, «DIVING», («Поринаю»), свій, DARIYA


Комментарии (0)

avatar
Читайте также