ГлавнаяНовостиБизнес

Розкрутка сайту за допомогою якісного контенту і копірайтингу

Бизнес
28.06.2021
382
0.0
Розкрутка сайту за допомогою якісного контенту і копірайтингу

Копірайтинг та контент-стратегія - важливі складові для збільшення продаж та масштабування бізнесу.

Стратегія планування сайту та контенту

Перед створенням ресурсу, потрібно детально продумати контент та зробити його максимально якісним та унікальним. Щоб привернути увагу клієнта, а потім завоювати його довіру, потрібно вдало себе показати. Для цього необхідна чітка стратегія, що доводять експерти у цій статті: https://seo-creative.com/blog/seo-kopiraytynh-pravyla/.

Вибір ключових слів на певну тематику

Значимість ключових слів, якісного та місткого контенту - LSI-тексти посідає важливе місце у SEO копірайтингу. Використання ключових фраз у текстах дає шанс підвищити успіх просування сторінок у Google.

Основні методи у поданні інформації

Тексти потрібні не лише для просування сайту, а передусім, щоб зацікавити читача. Для створення SEO копірайтингу потрібно врахувати такі правила:

  • Інформативність тексту – надання корисної та правдивої інформації. Не потрібно вдаватися до хитрощів, користувачі та пошукова система не поцінують такого.
  • Простота викладу – намагайтеся створювати зрозумілий та легкий текст для сприйняття. Якщо ви використовуєте терміни, то доступно поясніть їх.
  • Структура та вигляд тексту – логічне та поступове викладення матеріалу, використання заголовків та підзаголовків, нумерованих списків. Це покращує читабельність, зорове сприйняття та зручність.
  • Експертний погляд – тему варто висвітлювати на експертному рівні, подаючи цінну інформацію. Не потрібно декілька разів дублювати ті ж самі фрази.
  • Оновлення ресурсу – якщо ваш контент набуває нововведень та модифікацій, варто оновлювати його й на сайті.
  • Широкий спектр знань – створюючи контент, намагайтеся показати ваші знання в інших галузях. Для детальнішого з’ясування певного об’єкта використовуйте перелінкування на доречні статті з ваших сайтів.

Роль трафіку у копірайтингу

Донедавна, успішність та прибутковість сайту залежала від кількості його відвідувань. Відтепер алгоритми пошукової системи поміняли свій курс. Виділяються дві основні складові трафіку – унікальність та органічність.

Якісний контент для ресурсів

Важливо створювати якісний, унікальний та грамотний контент для вашого ресурсу. Адаптація під мобільні пристрої стане доступною всім користувачам та покращить трафік.

Розкрутка сайту за допомогою якісного контенту і копірайтингу

Пошук ключових фраз: як і де їх знайти

Для пошуку ключових фраз використовуйте Семраш, Серпстат чи Ашреф чи Планувальник ключових слів від Google Ads. Сфокусуйтеся на запитах із 3, 4 слів та виділіть з поміж них ті, які найкраще підійдуть для вашого сайту. Ще одним джерелом пошуку є користувацький контент та соцмережі. Часто у пошуку Google вже вибивають готові запити, які користуються актуальністю.

Успіх у копірайтингу

Отже, створюйте доступні для людей та пошукових систем SEO тексти. Вони гарантовано принесуть успіх та великий трафік сайту.

Аватар Seo Николай Лисов
Журналист/Gazetainform

Теги:розкрутка, контент, сайт


Комментарии (0)

avatar
Читайте также