ГлавнаяНовостиLifestyle

Прекрасна максималістка.

Lifestyle
19.07.2019
1015
1.0
Прекрасна максималістка.
Мода наділена досить примхливим характером і в кожному сезоні вона пропонує нам обов'язкові нові відтінки, фасони, силуети та деталі гардеробу. Для тих, кому набридають тренди, які повторюються в кожних колекціях, як класу люкс, так і в демократичних брендах, поспішає на допомогу must have (повинна мати кожна жінка). Це головний трендовий хіт, який оголошують експерти модної індустрії - дизайнери, редактори журналів про моду та стиль, стилісти та інші законодавці краси.

Плаття, безсумнівно, - це основа жіночного і сексуального образу, і тому є в наявності у кожної леді, і навіть не один екземпляр. Довжина максі так само в тренді, як і в останні кілька років. У цьому сезоні максі пішла дорогою великих змін. Тепер це далеко не хіпі в квіточку, це не «тургенєвська» панянка з рюшами та оборочками ... Це ви і тільки ви! Великий вибір суконь є в магазині Candy Style - запрошуємо купити плаття тут: https://candy-style.com.ua/ua
Прекрасна максималістка.
Звичайно ж, сьогодні довгою спідницею або платтям в підлогу серед білого дня вже абсолютно нікого не здивувати. Напевно, прихильниць таких нарядів стільки ж, скільки і у джинсів ... А це і не дивно! Адже з точки зору зручності та комфортності сучасні максі - нові джинси! Тільки, погодьтеся, набагато жіночні. І до того ж, щодо незвичайних поєднань (або горезвісної комбінаторності), то ці плаття, сарафани та спідниці дадуть ще фору всім іншим універсальним предметам гардеробу. Отже, з чим будемо поєднувати максі?

Майка, сорочка, блуза (різноманітних кольорів і відтінків), прозорі топи (і не тільки з бюстгальтером в тон), укорочені піджаки, подовжені піджаки, кардигани, жилети, вільні светри, джинсові куртки, шкіряні жилети ... перераховувати можна ще довго. Тренуйтеся, комбінуйте, поєднуйте, будьте в тренді! Легкі хвилясті тканини зроблять ваш образ ще ніжніше та привабливіше.

Підбирайте правильні забарвлення, фасони, моделі, які підкреслять вашу красу та індивідуальність.

Що стосується взуття, то балетки, сандалі на пласкій підошві або взуття на платформі відмінно «дружать» з максі. Зовсім недавно з довгими платтями носили виключно клатчі, оскільки це було, в основному, вечірнє вбрання. Зараз з'явилися більш місткі сумочки, які і виглядають акуратно, і чудово підходять до максі.
Прекрасна максималістка.
Всілякі аксесуари також служать прекрасним доповненням нарядів максі довжини.

Не забудьте купити довге плаття https://candy-style.com.ua/ua/katalog-tovarov/plat-ja/dlinnie-plat-ja/ або плаття міді довжини і ваш образ буде неймовірно жіночним і романтичним в будь-який час року.

З повагою, магазин плаття Candy Style.
Аватар king22 Yosyp Korol
Главред/Gazetainform

Теги:аксесуари, магазин плаття, довге плаття


Комментарии (0)

avatar