Квіти ніколи не залишалися без уваги:..." /> Квіти ніколи не залишалися без уваги:...">
ГлавнаяНовостиLifestyle

Поради флориста по підбору квітів

Lifestyle
11.01.2021
2025
1
0.0
Поради флориста по підбору квітів

Квіти ніколи не залишалися без уваги: ​​їх оспівували в піснях, їх красу століттями описували вмілі поети, вони викликали й продовжують викликати захват і ніжність у кожної людини, чиє серце відкрите для прекрасного. Квіти завжди виробляли незабутні враження на осіб жіночої статі. Цікаво спостерігати, як одні прекрасні істоти захоплюються іншими прекрасними речами. Не дарма кажуть, що квіти - вірші природи, і як добре, що ці твори доступні кожному цінителю.Що може бути краще красивої квітки? Справжні флористи: https://camellia.ua/ua/catalog/floristika знають, що - це букет квітів. А якщо він оформлений правильно, то принесе більше радості й задоволення. Квіти прекрасні в будь-яких комбінаціях, але все ж є кілька секретів, які допоможуть вибрати неповторний букет. Або замовити флористику вже зібрану для особливих випадків.

Поради флориста по підбору квітів

Кращі екземпляри для вашого букета руками флориста

 
  1. По праву перше місце займе "королева квітів" - Троянда. Розкішна та неймовірна, вона завжди створює певний настрій та додає події ексклюзивності та свята. Її плекав Маленький принц, і саме її назву ми чуємо у відповідь на питання "Яка ваша улюблена квітка?". У зв'язку з величезним асортиментом колірних відтінків букет з трояндами можна легко розбавити різними кольорами. У поєднанні з нею добре виглядають гортензії, лілії, бузок, лаванда або ж кали. Найгіршим поєднанням буде сусідство троянди з гвоздиками, маками, конваліями або тюльпанами.
  2. Другими в списку фаворитів йдуть Півонії. Ці чарівні найніжніші бутони стануть прекрасним компонентом для весільного букета, його можна доповнити гортензіями, незабудками і маргаритками.
  3. Хризантеми стануть відмінним вибором в будь-який час року. Вони чудово поєднуються з величезною кількістю квітів, починаючи від альстромерій і закінчуючи трояндами.
  4. Так само прекрасні букети вийдуть з айстр, жоржин, тюльпанів, нарцисів, дельфиниума, гвоздик, цікавою ноткою в композиції будуть екзотичні квіти за типом гіоцинту, Лізіантус або ж крокусу.
Поради флориста по підбору квітів

Якщо ви не знаєте з чого почати формування букета, ось вам кілька секретів від флористів Камелії:

 
  • для початку виберіть 3 основні види квітів, серед яких один буде домінувати, і обов'язково підготуйте зелень для декору вашого букета;
  • підбирайте рослини однієї кольорової гами, в яку можна буде внести пару яскравих ноток, але так, щоб це виглядало гармонійно;
  • не перевантажуйте композицію великим квітковим асортиментом. Пам'ятайте, що квіти повинні нести легкість, а не нагромадження різноманітних рослин, де кожне кричить про свою важливість;
  • при виборі квітів відштовхуйтесь від розміру композиції.


Якщо ви формуєте великий букет, то не варто вставляти туди занадто багато дрібних деталей, так само як в маленького акуратного букета не надто виглядатимуть великі бутони.
 

Насолоджуйтесь квітами й частіше радуйте ними своїх близьких!
 

Аватар king22 Yosyp Korol
Главред/Gazetainform

Теги:квіти, букет, флорист


Комментарии (1)

avatar
1 ractive25 • 05:09, 20.07.2021
Дякуємо за чудовий матеріал, запрошуємо на наш канал для перегляду відео на цю тему. З повагою UFL / u-f-l.net
avatar
Читайте также
    Сегодня доставка цветов Киев, выполняемая профессионалами - отличный способ порадовать близких ...
    06.11.2022
    570
    0.0