ГлавнаяНовостиБизнес

Особливості відкриття мерчант-рахунку

Бизнес
10.12.2022
535
0.0
Особливості відкриття мерчант-рахунку
Значна частина продавців зацікавлена у забезпеченні цілодобового прийому платежів. Для цього потрібно зареєструвати мерчант-аккаунт та відкрити відповідний рахунок. Виконавши кілька простих кроків, ознайомитись з якими можна за посиланням gls.co.ua, компанія зможе в будь-який час приймати відповідні онлайн-платежі з банківських карток, POS-терміналів.

Що може знадобитися?

Існує кілька вимог, яким має відповідати організація чи приватна фірма:
  1. У каталозі повинні бути різні товари. До них має бути доданий опис. Обов'язково має прописуватися фактична ціна.
  2. Під час оформлення мерчант-рахунку власник бізнесу заповнює анкету. До неї необхідно вносити сферу діяльності та інші дані.
  3. На сайті повинен бути розділ, в якому прописані способи доставки, оплати та можливості повернення. Кожен процес повинен мати детальний опис.
  4. На веб-порталі повинна бути інформація про продавця, його контакти. Їхня актуальність і дійсність періодично перевіряється. За потреби вносять корективи.
  5. Веб-сайт повинен працювати постійно, без проблем запускатися.
Відповідність усім вимогам, зазначеним вище, перевіряється.

Основні види мерчант-рахунків

Перед тим, як відкрити відповідний рахунок, слід визначитися з його типом. Існує кілька варіантів:
  • Рахунки з низьким рівнем ризику. Процедура відкриття відрізняється простотою і не вимагає підготовки великої кількості документації.
  • Рахунки з високим рівнем ризику. Суть полягає в тому, що банки та компанії, які співпрацюватимуть із цією організацією, ризикують. За такого підходу перелік документації розширюється. На вивчення всіх аспектів спеціалісти витрачають значно більше часу.
Особливості відкриття мерчант-рахунку

Кожна фінансова установа в індивідуальному порядку визначає рівень ризику. Щоб виключити додаткові витрати, швидко відкрити мерчант-рахунок, слід завчасно залучати фахівців, які спеціалізуються на наданні подібних послуг.

Компанія GLS Law Company - вибір професіоналів

Співробітники компанії GLS Law Company має величезний досвід, тому вони надають консалтингові послуги та пропонують допомогу у відкритті мерчант-рахунку. Але перед відкриттям такого рахунку варто зважити на кілька особливостей. Наприклад, кошти перераховуються на основний рахунок приблизно через 2-3 дні. Цей час потрібен для обробки поточного платежу.

Звертаючись до компанії GLS Law Company, можна забезпечити цілодобове приймання платежів.
Аватар Seo Николай Лисов
Журналист/Gazetainform

Теги:консалтингові послуги, мерчант-рахунок


Комментарии (0)

avatar