ГлавнаяНовостиLifestyle

Оренда авто в Україні – зручно, вигідно, комфортно

Lifestyle
25.07.2023
235
5.0
Оренда авто в Україні – зручно, вигідно, комфортно
Представництво міжнародної компанії Avis Україна пропонує унікальну можливість – скористатись послугами орендованого автомобіля в Києві та по всій території країни. Світова мережа працює в 165 країнах світу та постійно оновлює свій автопарк. 

Короткострокова та довгострокова оренда авто в Україні https://www.avis.com.ua/ виручає в різних екстрених випадках: щоб добратися з аеропорту в готель, зустріти рідних та друзів, в тому числі з інших країн, та показати неймовірну красу Києва та різних міст країни. 

Власний мобільний застосунок Avis значно полегшує вибір і замовлення послуг оренди авто в Україні, робить їх доступними з будь-якого міста України та світу. 

Компанія Avis надихає унікальними подорожами на орендованому автомобілі, щоб «Відкрити світ. Вас чекають незабутні враження… Ви маєте ключ».
 

Чому вибирають оренду автомобіля в Avis 

Сучасна оренда авто Avis доступна для різних міст України – скористатися послугами можна в Києві, Дніпрі, Львові, Одесі. Реально ви можете подорожувати будь-де і будь-коли – як ув невідкладних справах, так і з приватною метою практично, без обмежень. 

Власний автопарк включає: 
  1. Основний автопарк автомобілів, сотні моделей – починаючи від суперміні до новітніх суперкарів. 
  2. Всі машини не більше 3-річного пробігу. 
  3. Можливі послуги досвідчених водіїв.
  4. Можна також взяти авто в оренду без послуг водія, якщо у вас є відповідний досвід, права та бажаєте водити автомобіль самостійно. 
  5. Серія Avis Prestige представлена моделями класу luxury – з розкішним оздобленням салону та вишуканим зовнішнім виглядом. 
  6. Лінійка Avis Select увібрала в себе краще в цьому сегменті та надає можливість скористатись унікальним автомобілем. 
Доступні також практично будь-які необхідні терміни оренди – від разової поїздки по місту, наприклад, з аеропорту в заміський будинок, до місяця, кварталу, року та декількох років, якщо авто повністю влаштовує та немає бажання щось міняти. 
 

Переваги оренди авто 

За відгуками клієнтів, Avis пропонує послуги, до яких повертаються знову й знову. Річ у тім, що тут зібраний кращий парк техніки з усього світу, включаючи авто останніх моделей. Тому пройти повз привабливі пропозиції не вдається поціновувачам інновацій автопрому. 

Крім того, передбачені такі плюси оренди: 
  • всі авто знаходяться у відмінному технічному стані, власні механіки компанії проводять необхідні тести та технічне обслуговування; 
  • не потрібно проходити періодичний техогляд, їздити в сервісний центр, щоб «прослухати» мотор та перевірити технічний стан машини; 
  • також вже оформлено страхування, не потрібно сплачувати за повне КАСКО та за своє життя, як при оформленні автокредиту. 
Повний спектр необхідних робіт та витрат орендодавець бере на себе, а ви платите лише за оренду. Це значно менші витрати порівняно з обслуговуванням власного автомобіля – не потрібно платити за ремонти, машина знаходиться на ходу та за необхідності завжди можна замінити її на нову. 
Оренда авто в Україні – зручно, вигідно, комфортно

Як замовити авто в оренду в Україні 

Якщо вам потрібна оренда автомобіля, звертайтеся в компанію Avis – це зручно, доступно та порівняно недорого. Подорожуйте із задоволенням Україною! 

Наші переваги: 
  • сучасний сервіс та широкий вибір машин; 
  • станції обслуговування по всій країні та у світі; 
  • доступні ціни, власний мобільний додаток. 
Зателефонуйте та замовляйте послуги оренди авто в Києві, Харкові, Львові, Одесі, Дніпрі та по всій Україні в компанії Avis. Завантажуйте мобільний додаток і відстежуйте статус свого замовлення. Виберіть кращий автомобіль в оренду для себе та подорожуйте з максимальним комфортом та задоволенням. 

Ви також можете орендувати електромобіль в Avis Україна. Екологічні автомобілі напрокат зараз вигідні, як ніколи! Ви можете швидше перейти від мрії про електромобіль до дії. Можна орендувати Volkswagen ID.5 з великою економією та заощаджувати ще й на пальному! При резервуванні електромобіля на нашому сайті скористайтесь категорією «Середній – Electric». Оптимальна ціна в системі вибирається автоматично. 

Відчути на собі вплив нового стилю інноваційного та екологічно відповідального водіння з вибором електричного автомобіля з парку Avis – можливо. Тихий хід та інтелектуальне управління, надійність та комфортабельність екологічно чистих електричних кросоверів Volkswagen ID.5 – поза конкуренцією. Вони допомагають насолоджуватися подорожжю. Крім того, відрізняються стильним дизайном, комфортною їздою та оснащенням автоматичною трансмісією. 
 
Аватар king22 Yosyp Korol
Главред/Gazetainform

Теги:оренда автомобіля в Avis, оренда авто в Україні, оренда авто


Комментарии (0)

avatar