ГлавнаяНовостиLifestyle

Лазерна епіляція зони бікіні: особливості процедури

Lifestyle
10.05.2023
453
0.0
Лазерна епіляція зони бікіні: особливості процедури
Лазерна епіляція сьогодні користується значною популярністю. Це не дивно, адже вона високоефективна та безпечна, до того ж ще й може проводитися на будь-якій ділянці тіла. Зокрема стала дуже популярною епіляція зони бікіні, адже цей метод має безліч переваг над іншими.

Переваги лазера    

Зона бікіні є дуже чутливою, тому потребує особливого підходу. Лазерна епіляція, на відміну від інших способів позбавлення від зайвого волосся, може це забезпечити. Лазер не залишає подразнень або опіків, не потребує нанесення хімічних засобів та застосування фізичної сили, не призводить до вростання волосся. Ця процедура майже безболісна, проводиться швидко та має високу ефективність.

Епіляція зони бікіні розподіляється на кілька видів:
  • Класична (по лінії трусиків).
  • Глибока (тотальне видалення волосся).
  • Екстра (включає міжсідничну зону).
Варто мати на увазі, що для повного видалення волосся може знадобитися кілька сеансів. Точну кількість визначає майстер, зважаючи на індивідуальні особливості людини: чутливість шкіри, товщину волосся та інші.

Особливості проведення процедури

Перш за все, потрібно буде проконсультуватися з майстром щодо того, чи можна конкретній людині взагалі проводити лазерну епіляцію. Процедура має певний список протипоказань, до яких входять певні захворювання, вагітність та інша моменти. Все це треба обов’язково обговорити наперед, щоб уникнути серйозних проблем.
Лазерна епіляція зони бікіні: особливості процедури

Хоча процедура майже безболісна, але для зони бікіни зазвичай використовується додатково місцевий анестетик, щоб знизити ризик дискомфорту. Для видалення волосся найбільш ефективним є діодний лазер. Як доглядати за шкірою після епіляції, розкаже фахівець, спираючись на зібрані під час консультації дані. 

Куди звернутися?

Мешканки Києва найчастіше звертаються до мережі клінік лазерної епіляції та косметології «Люменіс». Зумовлено це кількома причинами:
  • У всіх філіях клініки надають величезну кількість послуг та проводять різноманітні процедури. Саме тому кожна людина зможе вибрати те, що треба.
  • У центрі «Люменіс» працюють тільки професіонали, які мають великий досвід та профільну освіту.
  • Приваблива цінова політика центру. Клініка має чіткий прайс, тому клієнти можуть наперед розрахувати всі витрати.
Центр лазерної епіляції «Люменіс» гарантує кожному клієнту індивідуальний підхід, доступні ціни, широкий спектр послуг, професіоналізм та ефективний результат.
Аватар Seo Николай Лисов
Журналист/Gazetainform

Теги:лазерна епіляція


Комментарии (0)

avatar