ГлавнаяНовостиLifestyle

Як вибрати ліжко за формою та розміром: рекомендації експертів

Lifestyle
16.03.2021
375
0.0
Як вибрати ліжко за формою та розміром: рекомендації експертів
Якщо будете добре спати, то будете здорові й завжди відчувати себе відпочившим. Але для цього потрібно правильно вибрати ліжко. Якщо вірити дослідженням багатьох лікарів, то саме економія на ліжку призводить до болю в спині, дратівливості й багатьом хворобам. Ось чому потрібно відповідально ставитися до покупки майбутнього спального місця. Якщо ви правильно виберете ліжко, наприклад тут https://fmebli.com.ua/miaki-lizhka, з урахуванням рекомендацій, то зможете якісно відпочити та розслабитися навіть після самого важкого робочого дня. Щоранку будете бадьорим, а тіло буде відпочивати й скаже Вам спасибі.

Доречі, вибирати ліжко потрібно за багатьма критеріями:
  • розміром і формою;
  • конструкції каркаса;
  • матеріалу;
  • спинці;
  • матрацу.
Розглянемо сьогодні кілька з них.

Вибираємо відповідний розмір ліжка

Перш ніж поспішати в магазин за моделлю, яка перша кинулася в очі, можна спочатку визначитися з тим, чи впишеться вона в вашу спальню, адже погодьтеся: в маленьку кімнату навряд чи поміститься модель "кінг-конг", або навпаки – у великій спальні навряд чи буде гармонійно виглядати односпальне ліжко. Коли вибирається відповідний варіант для покупки, враховується ріст людини (або людей), який буде спати на ліжку, а також кімната, куди будуть ставити меблі. Непогано було б продумати куди ви її поставите, щоб потім не було неприємних сюрпризів. Краще придивитися до тих ліжок, які будуть досить великими, але не будуть заважати вільно пересуватися по кімнаті. Якщо ви побачили в каталозі, що розмір стандартний, не соромтеся перепитати точні розміри ліжка щоб воно ідеально помістилося в спальні.
Як вибрати ліжко за формою та розміром: рекомендації експертів

Як визначитися з формою м'яких меблів

Найкраще віддати перевагу стандартної прямокутної форми, а якщо хочеться чогось незвичайного то придивитися до моделі з неординарним декором. Але якщо дозволяє розмір кімнати, можна вибрати і інший варіант, наприклад:
  • круглу форму;
  • овал;
  • квадратну і т.д.
У стандартну кімнату дуже рідко вписується нестандартна форма ліжка. Дуже часто це незручно, причому, ви можете відчувати дискомфорт під час сну, при підборі постільної білизни, а також при пересуванні по кімнаті і розстановці додаткових меблів. Якщо ж спальня досить простора, то чому б і ні? Не обмежуйте свою фантазію і вибирайте самі сміливі варіанти, тим більше якщо дозволяють це зробити фінанси. Достатньо трохи потратити часу на вибір моделі щоб потім насолоджуватись кожною миттю у ліжку.
Аватар Seo Николай Лисов
Журналист/Gazetainform

Теги:Спальня, ліжка, Меблі


Комментарии (0)

avatar
Читайте также