ГлавнаяНовостиLifestyle

Як крем наноситься на обличчя?

Lifestyle
10.12.2021
430
0.0
Як крем наноситься на обличчя?
Засіб для особи повинен мати результат. Не варто забувати про правильне його нанесення. Це слід робити за масажними лініями. Адже про роль останнього кожен із нас знає. Масаж зберігає шкіру молодої та красивої тривалий час. Але дуже важливо при нанесенні враховувати масажні лінії, щоб не розтягнути шкіру. Не рекомендується використовувати креми для обличчя безладно та швидко. Краще виділити 10 хвилин часу на день і зробити все правильно. Для цього варто докладніше розглянути процедуру нанесення засобу масажних ліній.
Як крем наноситься на обличчя?

Важливість правильного догляду

Масажні лінії розташовані аналогічно лімфотоку. Їм необхідно слідувати за годинниковою стрілкою. Слід знати, навіщо наносити крем масажними лініями:
 
  1. Це профілактичний засіб від мімічних зморшок на обличчі.
  2. Делікатність на чутливих зонах.
  3. Не дає травматизації та розтягувань.

Однією з делікатних ділянок на обличчі є шкіра навколо очей. Тому тут слід також наносити крем масажними лініями. Якщо зробити неправильно, можна викликати утворення більш глибоких зморшок.

Якщо виконувати щодня такі процедури, можна обійтися без дорогої допомоги косметолога. Масаж допомагає боротьбі зі швидким старінням, підтягує шкіру, робить її пружною та молодою на вигляд.
Як крем наноситься на обличчя?

Основні рухи

Засіб завжди варто наносити з чола. Рух починають від середини ділянки та плавно переходять до скронь. Маніпуляції проводять круговими м'якими рухами. Не треба сильно натискати на шкіру. Від скронь слід рухатися плавно до очей. Спочатку розподіляють продукт за нижнім віком. Тут масажні лінії починаються від куточків очей до зовнішнього краю. Для зволоження ділянки під бровою рух робиться у зворотному напрямку.

Далі слід попрацювати у зоні носа. Лінії тягнуться від верху до низу по вертикалі. Крем розподіляється круговими рухами від перенісся до кінчика носа. Далі слід обробити крила. Наступним етапом є нанесення крему на вилиці. Рухаються горизонталлю від центру до скронь. Слід створити ефект ліфтингу за допомогою натягування. Потім масажують область довкола губ. Останніми рекомендується обробити лінії від підборіддя до скронь.

Обов'язково слід дотримуватись рекомендацій та виконувати щодня процедуру масажу. Це зробить шкіру на обличчі підтягнутою та еластичною. Не треба лінуватися, адже 10 хвилин для обличчя не так багато.

Джерело інформації: https://thebodyshop.ua/produkty/oblichchya/krema/.
 
Аватар king22 Yosyp Korol
Главред/Gazetainform

Теги:крем для обличчя, як наносити крем для обличчя


Комментарии (0)

avatar