ГлавнаяНовостиLifestyle

CRM для call центра підвищить якість обслуговування клієнтів

Lifestyle
31.10.2020
466
0.0
CRM для call центра підвищить якість обслуговування клієнтів
Нерідко у підприємців виникає така проблема, як великий обсяг дзвінків від клієнтів та бажаючих ними стати. І для того щоб їх не тільки приймати, але і забезпечувати якість ведення переговорів, необхідно все правильно організувати. Для того щоб не витрачати на це багато часу, можна використовувати програму Бітрікс24: СРМ для call центра.

Чим привабливий цей варіант?

Віддаючи перевагу CRM для call центру, можна:
  1. Забезпечувати високоякісну обробку всіх вхідних дзвінків. За допомогою спеціальних функцій можна виконувати прийом дзвінків, їх сортування, а також облік.
  2. Здійснювати дзвінки до всіх клієнтів за відповідними картками CRM.
  3. Виконувати переадресацію дзвінків, які надходять до колл-центру.
  4. Виконувати запис всіх телефонних переговорів, які ведуться.
  5. Архівувати записи всіх дзвінків, які надходять.
  6. Вести статистику, аналізувати все.

Автоматизація дзвінків - ефективний варіант

Віддаючи перевагу CRM, можна зберегти і примножити клієнтів. Обумовлено це тим, що навантаження, яке припадає на менеджерів, розподіляється більш рівномірно. При цьому важливо в процесі розподілу дзвінків брати до уваги кілька фактів:
  • Ступінь підготовки співробітників.
  • Відстежувати їх зайнятість.
  • Враховувати наявність перерв, а також відпусток.
CRM для call центра підвищить якість обслуговування клієнтів

У разі якщо працівник не може з якихось причин прийняти дзвінок, то здійснюється його переадресація. Дана дія виконується відповідно до діючих правил черговості.

У разі, якщо дзвінок не прийнятий, то номер обов'язково фіксується і вноситься в клієнтську базу. Надалі ця інформація може бути використана, якщо необхідно розширити клієнтську базу.

За допомогою CRM для call центру можна створити позитивне враження ще до того, як відбудеться сама розмова. Для того щоб це зробити, можна підготувати і записати відповідне голосове привітання. При цьому важливо вибрати привабливу мелодію, яку людина буде слухати під час очікування.

Постійний контроль якості роботи менеджерів

Для того щоб значно зручніше керувати колл-центром, важливо мати у своєму розпорядженні тільки достовірну і перевірену інформацію. У разі якщо користуватися спеціально підготовленою програмою Бітрікс24, то можна вести статистику, а також детально все відстежувати.

У хмарі можна зберігати всі проведені раніше переговори. Це важливо, оскільки в деяких випадках є потреба в отриманні певної інформації. Дані дзвінки можуть прослуховувати керівники. Така інформація може знадобитися в разі, якщо потрібно розібратися в нестандартній або неприємній ситуації.

Для того щоб значно спростити процес отримання доступу до даних, можна скористатися спеціально підготовленим мобільним додатком. Це дає можливість постійно контролювати ситуацію, а також відстежувати всю інформацію. В онлайн-режимі можна відстежувати різноманітну інформацію, що спростить процес контролю.
Аватар Seo Николай Лисов
Журналист/Gazetainform

Теги:Бітрікс24, CRM для call центра


Комментарии (0)

avatar