ГлавнаяНовостиLifestyle

Чому люди ставлять металопластикові вікна?

Lifestyle
16.09.2024
87
0.0
Чому люди ставлять металопластикові вікна?
Віконні конструкції з якісного ПВХ-профілю з надійною фурнітурою та двокамерним склопакетом – це гарантія збереження тепла та контрольований мікроклімат у приміщенні. Замовити їх на сайті lux-okna.com/ у виробника «Люкс Вікна» можна за дуже прийнятними цінами. Що ще хорошого у вікнах з металопластику?

Плюси віконних конструкцій із металопластику: очевидні і не завжди

Коли говорять про металопластикові конструкції, то основними перевагами можна вважати кілька:
  • теплоізоляція. Вікна з металопластикових профілів мають відмінні властивості щодо теплоізоляції, які на порядок вищі, ніж в інших конструкцій;
  • звукоізоляція. ПВХ-конструкції можуть значно, до 40 децибелів, знизити рівень шуму ззовні. А ті, у кого вікна виходять на пожвавлену вулицю або автостраду, можуть придбати пластикові вікна з додатковими шумоізоляційними властивостями;
  • енергозбереження. Пластикові вікна мають більш ніж дворазову енергозберігаючу перевагу в порівнянні зі старими дерев'яними вікнами;
  • комфортний мікроклімат. Багато сучасних ПВХ-вікна мають вентиляційні клапани, які дозволяють зробити так, щоб до квартири проникало свіже повітря, а рівень захисту від шуму та пилу не зменшувався.

Вікна з металопластику: чому їх обирають

Віконні профілі сьогодні виробляються з екологічно чистих матеріалів, які є абсолютно безпечними. Такі вікна використовуються при склінні дитячих та лікувальних закладів і не становлять жодної небезпеки.
Чому люди ставлять металопластикові вікна?

Завдяки підвищеному опору повітряним масам, збільшеному в 15-кратному розмірі, порівняно з дерев'яними аналогами, вікна ПВХ перешкоджають виникненню протягу. Для запобігання явищу конденсації слід встановити додаткову фурнітуру: повітрообмінники, спеціальні клапани автоматичного забору повітря.

Вікна ПВХ не потрібно додатково фарбувати або заклеювати на зиму.За ними просто доглядати. Миються та очищаються металопластикови вікна дуже легко. Але потріьно уникати використання абразивних та агресивних миючих засобів із вмістом хлору чи спирту – вони можуть пошкодити структуру металопластику. Гарантійний термін служби вікон ПВХ сягає 40 років.

Можливість встановлення протизламної фурнітури та удароміцних склопакетів дозволяє значно перешкоджати незаконному відкриванню стулок з вулиці. Також вікна ПВХ відрізняються підвищеною вогнестійкістю та у разі виникнення пожежі здатні утримувати поширення полум'я. Для об'єктів із підвищеними вимогами до пожежної безпеки випускаються спеціалізовані вікна зі склопакетами.
Аватар Seo Николай Лисов
Журналист/Gazetainform

Теги:ПВХ вікна, металопластикові вікна


Комментарии (0)

avatar
Читайте также